Bilglass

Bilglass er vesentlig for bilens sikkerhet og kjørekomfort. Bilglassgruppen kvalitetssikrer alle sine produkter gjennom innkjøp fra verdens ledende produsenter. Glasset er produsert etter de samme standarder og spesifikasjoner som det glasset bilen ble levert med. Tilbehør til ruter som klips, lister, sensorer og Bosch vindusviskere er selvfølgelig en del av vårt sortiment.

Lim

Bilglassgruppen er norsk distributør og lagerfører et komplett sortiment av limprodukter til ruteskift fra Dow Automotive Systems. Betaseal limprodukter leveres i en og to-komponent varianter, og kan leveres som en komplett pakke for ruteskift. I tillegg tilbys et utvalg av forskjellige renseprodukter.

Verktøy

Bilglassgruppen har et omfattende sortiment som inneholder alt som skal til for profesjonell reparasjon og ruteskift. For eksempel en rekke utskjæringsverktøy, HMS-produkter og fugepistoler. Vi er distributør for Esprit reparasjonssett i Norge. Oversikt over lim- og verktøy-produkter finner du i vår verktøykatalog.

Sikkerhetsdatablader

Våre sikkerhetsdatablader finner du hos ECOonline. Der kan du angi flere søkekriterier for å finne det du leter etter. ECOOnline

Verktøykatalogen

Last ned vår nyeste verktøykatalog som gir deg oversikt over vårt sortiment av lim- og verktøyprodukter. Du trenger Adobe Acrobat Leser for å se vår verktøykatalog. Verktøykatalogen